Hoofdcontent

Uitreiking 'Beweeg Je Fit Wijzer'

13 oktober 2021

Vandaag is het eerste boekje van de ‘Beweeg Je Fit Wijzer’ uitgereikt door wethouder Prent bij het beweegpunt in Nieuw-Vossemeer. Deelneemster Toos Heijboer mocht hem als eerste in ontvangst nemen, ondanks haar leeftijd (83) was zij één van de eerste en meest betrokken deelneemsters van de groep 🏅.

 

Daarnaast was Gijsbert Bos aanwezig als lid van de stuurgroep Heel Steenbergen Actief. Heel Steenbergen Actief is een verzamelnaam voor verschillende partijen die allen overtuigd zijn van de positieve invloed die sport en bewegen hebben op de gezondheid, sociale cohesie en economie. Dit is onderdeel van het Steenbergse sport- en beweegakkoord ⚽️🏀🏈.

 

Iedere inwoner uit de gemeente Steenbergen moet met plezier kunnen bewegen, sporten, ontmoeten en spelen. Daarom hebben Heel Steenbergen Fit, Heel Steenbergen Actief en de Gemeente Steenbergen de krachten gebundeld en er voor gezorgd dat het ‘Beweeg Je Fit Boekje’ gerealiseerd kon worden. In dit boekje staat zoveel mogelijk sport- en beweegaanbod voor senioren uit de gemeente 📖.

 

De boekjes worden verspreid over verschillende locaties in de gemeente Steenbergen, denk hierbij aan de huisartspraktijken, fysiotherapeuten en gemeenschapshuizen. Dus mocht u een boekje tegenkomen, neem hem dan vooral mee en bekijk of er wat tussenzit voor u.

 

Lees nu het artikel van KijkopSteenbergen.nl: ‘Beweeg je Fit Wijzer’ aangeboden bij beweeggroep Nieuw-Vossemeer – KijkopSteenbergen

Cursus valpreventie gefinancierd vanuit Heel Steenbergen Actief

Steenbergen, 29 september 2023
Afbeelding over: Cursus valpreventie gefinancierd vanuit Heel Steenbergen Actief

Duofiets beschikbaar voor inwoners Steenbergen

Steenbergen, 5 juli 2023
Afbeelding over: Duofiets beschikbaar voor inwoners Steenbergen

Lokaal Preventieakkoord is een feit

Steenbergen, 23 mei 2023
Afbeelding over: Lokaal Preventieakkoord is een feit

Verhalenvertellers gezocht

Kom je ons helpen?
Afbeelding over: Verhalenvertellers gezocht

Uitreiking 'Beweeg Je Fit Wijzer'

13 oktober 2021
Afbeelding over: Uitreiking 'Beweeg Je Fit Wijzer'