Hoofdcontent

Verhalenvertellers gezocht

Kom je ons helpen?

Heel Steenbergen Actief is in 2020 ontstaan vanuit het sport- en beweegakkoord, met het idee dat iedere inwoner uit de gemeente Steenbergen met plezier moet kunnen bewegen, sporten, ontmoeten en spelen.

 

Het samenwerkingsverband zet zich in om zo veel mogelijk mensen uit de gemeente in beweging te brengen. Ze vormen een klankbord voor sport- en beweegaanbieders en gemeente, verbinden initiatieven en partijen en jagen vernieuwing aan. Bovendien geven ze soms letterlijk een (financieel) steuntje in de rug aan initiatieven. Hier kunnen we hulp bij gebruiken.

 

We ‘moeten’ nog met veel verenigingen en organisaties in de gemeente kennismaken. Om te vertellen wat we doen, waarom we het doen en wat het jou oplevert als je participeert. Communiceren doen we allemaal. Maar het is ook een vak, waarvoor wij nu de kennis, kunde en tijd missen. Zowel op bestuurlijk niveau als voor de uitvoering zijn we op zoek naar inwoners uit Steenbergen, De Heen, Dinteloord, Kruisland, Nieuw-Vossemeer en Welberg die net zo enthousiast zijn als wij om op vrijwillige basis bij te dragen aan de missie van Heel Steenbergen Actief en daarmee het verenigingsleven, de verenigingen en organisaties zelf te versterken.

 

Zoeken wij jou?

Wil jij inwoners met verhalen inspireren over de beweegmogelijkheden, bijzondere prestaties en de weg hiernaartoe? Vind jij het leuk om hiervoor een gezamenlijke aanpak richting lokale pers te maken, communicatiemiddelen te ontwikkelen, artikelen te schrijven of te vloggen, de website en social-mediakanalen te beheren, de contacten met de media te onderhouden, te influencen en/of anderszins bij te dragen aan de communicatie door en met de sportaanbieders en andere relevante organisaties? Dan horen wij het graag!

 

We zoeken niet één persoon, maar meerdere personen. Omdat iedereen weer andere kennis en nieuwe inzichten met zich meebrengt, maar ook gewoon om je inzet te beperken. Zodat het voor iedereen leuk blijft en je 1-2 uur in de week voor Heel Steenbergen Actief ‘actief’ bent. Zo zou het mooi zijn als we een (content)team kunnen formeren met diverse specialismen, zoals fotografie, schrijven, website beheer, filmpjes maken, nieuwsbrief samenstellen of lay-out bepalen. Je creativiteit en ondernemerschap krijgen zeker de ruimte. Je ontwikkelt jezelf binnen het  communicatievak, je krijgt een vrijwilligersvergoeding, je vergroot je netwerk en je werkt in een divers team van (commerciële) sportaanbieders, onderwijs, kinderopvang, welzijnsorganisatie en gemeente.

 

Heb je interesse, dan nodigen we je van harte uit om contact op te nemen de kerngroep Heel Steenbergen Actief via info@heelsteenbergenactief.nl.

Cursus valpreventie gefinancierd vanuit Heel Steenbergen Actief

Steenbergen, 29 september 2023
Afbeelding over: Cursus valpreventie gefinancierd vanuit Heel Steenbergen Actief

Duofiets beschikbaar voor inwoners Steenbergen

Steenbergen, 5 juli 2023
Afbeelding over: Duofiets beschikbaar voor inwoners Steenbergen

Lokaal Preventieakkoord is een feit

Steenbergen, 23 mei 2023
Afbeelding over: Lokaal Preventieakkoord is een feit

Verhalenvertellers gezocht

Kom je ons helpen?
Afbeelding over: Verhalenvertellers gezocht

Uitreiking 'Beweeg Je Fit Wijzer'

13 oktober 2021
Afbeelding over: Uitreiking 'Beweeg Je Fit Wijzer'