Hoofdcontent

Workshops om je club te versterken

Sportclubs hebben te maken met veel uitdagingen. Hoe houd je jouw sportclub vitaal? Met voldoende leden en financiën? Jouw club is niet de enige met die vragen. Veel clubs zoeken naar manieren om toekomstbestendig te blijven. Daarom organiseren wij de workshops Ledenbinding en Geld genereren, zodat jij jouw sportclub kunt versterken.

De workshop Ledenbinding vindt plaats op:

Datum: woensdag 9 maart 2022
Tijd: 19.30 - 22.00 uur
Locatie: SC Kruisland
INSCHRIJVEN

“Je bent een energieke club die bruist van ideeën en initiatieven. Een club waar leden zich verbonden voelen en een actieve bijdrage willen leveren. En waar nieuwe leden bij willen horen.” Hoe klinkt dit? De workshop Ledenbinding biedt veel inzichten en handvatten om meer leden aan je club te binden en te behouden. 

De workshop Geld Genereren vindt plaats op:

Datum: woensdag 6 april 2022

Tijd: 20.00 - 22.30 uur

INSCHRIJVEN

Iedere vereniging heeft behoefte aan inkomsten om toekomstbestendig te worden en te blijven. Maar hoe kan een club slim aan de slag gaan met sponsoring of hoe zorgt een club ervoor dat de crowdfundingcampagne een succes wordt? Tijdens de workshop leert de club zich profileren als potentieel sponsorobject en hoe zij tot meer inkomsten kan komen met minder moeite.